Onze school, samen met alle secundaire scholen in Antwerpen, Mortsel, Edegem, Boechout, Borsbeek, Hove, Duffel, Kontich en Wijnegem, GO! Atheneum Irishof in Kapellen, GO!TAK campus Kapellen, GO!TAK campus Stabroek, De Populier in Lier en het GO!Erasmusatheneum in Kalmthout werken met het online aanmeldsysteem ‘Meld je aan’.

Door samen te werken met een grote groep scholen, in één digitaal systeem, is het voor de ouders eenvoudiger, makkelijker en duidelijker om een goede schoolkeuze te maken voor hun kind. Natuurlijk hopen wij dat je voor onze school kiest.

Het aanmelden van uw zoon/dochter kan tussen maandag 27 maart (vanaf 9.30 uur) en vrijdag 21 april 2023 (tot 17 uur) ook als je kind recht op voorrang heeft.

Neem je tijd, het is echt niet nodig om op de eerste dag aan te melden. Het moment van aanmelden heeft helemaal geen invloed op de resultaten. Maar vergeet niet het te doen!

Voorrangsregel broer/zus – kinderen personeel
Als jouw kind al een broer of zus op onze school heeft, heeft hij of zij voorrang. Maar je moet wel nog aanmelden. De wetgever verstaat onder broer of zus: elk kind dat minstens één gemeenschappelijke ouder heeft of dat onder hetzelfde dak woont.

De resultaten van de aanmeldingen worden bekend gemaakt op 12 mei 2023, en de inschrijvingsperiode start vanaf 16 mei 2023.

Meer informatie kan u hierover ook terugvinden op deze link: https://ktadavinci.be/inschrijven/

Capaciteit 1A of 1B schooljaar 2023-2024

Beschikbare plaatsen in:

1A: 40 plaatsen (2 klassen)
1B: 24 plaatsen (2 klassen)

https://meldjeaansecundair.antwerpen.be/.

Kom zeker een kijkje nemen op onze algemene infodag op zaterdag 22 april van 11 tot 15 uur.