KOM EENS LANGS

Je zet binnenkort een belangrijke stap. Die naar het secundair onderwijs. En je wil een school die bij je past. Een studierichting die kansen biedt voor de toekomst. Je wil een keuze maken waar je geen spijt van krijgt. Denk dan niet ‘hoog’ of denk niet ‘laag’. Of ‘zakken kan altijd later nog’. Maar ga voor je talent. Voor je interesses. Zet in op passie. En waar je plezier aan beleeft. Kies om gemotiveerd te blijven. Maar kies ook voor een ijzersterk lerarenteam.

Ben je benieuwd naar wat KTA da Vinci jou te bieden heeft? Maak dan een afspraak, kom  eens langs en ontdek onze school. Samen met je ouders natuurlijk.

Tot dan?

Wenst u in te schrijven?

Alle informatie kan u hier terugvinden.

INFOMOMENTEN

  • Infovoormiddag specifiek voor de eerste graad: zaterdag 11 februari 2023 – 10 – 13 uur. – Inschrijven is niet nodig, u bent vrij welkom.

Wat valt er tijdens de infodag eerste graad te beleven?

  • U volgt een rondleiding op eigen tempo met uw zoon/dochter doorheen onze school en maakt kennis met de  leeromgeving van de eerste graad. Op uw vraag kan u ook andere vakspecifieke lokalen bezoeken.
  • U heeft de mogelijkheid om vragen stellen aan ons enthousiast lerarenteam of ons team SPOTS (zorg) of informatie over de inschrijvingen.
  • Napraten kan nadien op onze overdekte speelplaats met een hapje en een drankje.

Misschien maakten we u warm voor onze sociale, economische of technologische pijler. Of ziet u wel iets in de clustering van vakken in de eerste graad. Trok dat uurtje klascoaching uw aandacht of sprongen eerder BOOST_XL en de talentlabs in het oog? We hopen alvast jullie massaal te mogen ontmoeten.

Inschrijven is niet nodig, u bent vrij welkom tussen 10 en 13 uur via onze hoofdingang, Mgr. Cardijnlaan 1, 2650 Edegem.

Heeft u reeds vragen? Contacteer ons.


  • Algemene infodag: zaterdag 22 april 2023 – 10 tot 15 uur – Meer info volgt later!


Informatie en informatie ontvangen over infodagen, inschrijvingen? Schrijf je in op nieuwsbrief: