Sfeerbeelden infovoormiddag 1ste graad 2023

We willen jullie bedanken voor jullie massale komst naar onze infodag voor de 1ste graad van zaterdag 11 februari. Bekijk de sfeerbeelden op onze Facebookpagina.

Hopelijk hebben we u en uw zoon/dochter warm kunnen maken voor onze school! Ook wij beseffen maar al te goed hoe intensief de zoektocht naar dé juiste school voor uw zoon of dochter kan zijn. Waar een kind zich goed voelt, lukt het leren immers beter.

Inschrijven via Meldjeaan
Samen met heel wat scholen uit Antwerpen en de regio werken we ook dit jaar via Meldjeaan Antwerpen. Door samen te werken met een grote groep scholen, in één digitaal systeem, is het voor de ouders eenvoudiger, makkelijker en duidelijker om een goede schoolkeuze te maken voor hun kind. Natuurlijk hopen wij dat je voor onze school kiest.

Het aanmelden gaat van start op maandag 27 maart 2023, 9.30 uur en loopt tot vrijdag 21 april 2023, 17.00 uur. Neem je tijd, het is echt niet nodig om op de eerste dag aan te melden. Het moment van aanmelden heeft helemaal geen invloed op de resultaten. Maar vergeet niet het te doen!

https://meldjeaansecundair.antwerpen.be/.

Voorrangsregel broer/zus – kinderen personeel
Als jouw kind al een broer of zus op onze school heeft, heeft hij of zij voorrang. Maar je moet wel nog aanmelden. De wetgever verstaat onder broer of zus: elk kind dat minstens één gemeenschappelijke ouder heeft of dat onder hetzelfde dak woont.

De resultaten van de aanmeldingen worden bekend gemaakt op vrijdag 12 mei 2023 om 12 uur en de inschrijvingsperiode start vanaf dinsdag 16 mei 2023.

Capaciteit 1A of 1B schooljaar 2023-2024

Beschikbare plaatsen in:

1A: 40 plaatsen (2 klassen)
1B: 24 plaatsen (2 klassen)

Algemene infodag

Kon u er afgelopen zaterdag niet bij zijn of wil je nog eens langskomen? Kom dan naar onze algemene infodag op zaterdag 22 april 2023 – 10 tot 15 uur.

Heeft u intussen nog vragen? Aarzel niet mij te contacteren.